Home

Contact

Sitemap

Links

Onze merken | Hannah

Helga Huidexpert gebruikt Hannah, een topmerk dat garant staat voor huidverbetering. Met Hannah’s producten en de juiste methodes en technieken van Helga kan elke huid te allen tijde worden verbeterd en een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien.

Helga Huidexpert gebruikt alle lijnen voor het gelaat met als voornaamste doel: zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

-
Reinigingsproducten voor een optimale reiniging.
-
Peelingproducten voor het verwijderen van de dode huidcellen.
-
Stimulerende producten ter bevordering van de doorbloeding.
-
Beschermende producten ter zonbescherming.
-
Herstellende producten, drie lijnen:
Red Line
Alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid.
Blue Line
Een serie doeltreffende producten die een onzuivere en acnéhuid grondig en vooral bij de kern aanpakt.
Clear line
Deze producten zijn ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor elke huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu.


Environ

hannah

Geef ook uw huid een kans!

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Hierdoor krijgt u ook meer zelfvertrouwen. Helga van Maren is Hannah Huidcoach en kan dit allemaal voor u realiseren. In haar salon krijgt uw huid daadwerkelijk een nieuwe kans!

Grijp deze kans en neem contact op met Helga Huidexpert.