Home

Contact

Sitemap

Links

Onze merken

Helga Huidexpert gebruikt merken van topkwaliteit. Helga vindt het belangrijk om met merken te werken die innovativiteit, milieu- en diervriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. En die de huid gezonder en jonger maken en houden.

Helga heeft voor de diensten die zij u biedt goede merken geselecteerd. Voor huidverzorging werkt zij met het topmerk Hannah, een uniek totaalconcept huidverbeteringsproducten met als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. Ook Phytomer is een fijn huidverzorgingsmerk waarbij huidverzorgings-behandelingen in combinatie met een hoge dosis wellness worden gegeven.

Malu Wilz en Art of Image zijn de make-up-merken waarvan Helga fan is.

Producten aanschaffen?
Bevallen de producten u? U kunt ze kopen in Helga’s Beautyshop. Wilt u producten (na)bestellen die Helga gebruikt? Als service stuurt zij deze naar u op. Stuurt daarvoor e-mail naar info@huidexperthelga.nl en vermeld daarbij het gewenste product en uw naam- en adresgegevens. Nadat de betaling is ontvangen, doet Helga de rest! Bellen kan natuurlijk ook. Verzendkosten: vanaf € 100,- gratis, tot € 100,- worden de portokosten in rekening gebracht.

onze merken