Home

Contact

Nieuwsbrief

Sitemap

Nieuws

Instituut Helga Wouterse is gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering, huidklininische behandelingen en imageconsulting.

 

Spaaractie
Maria Galland
Maria Galland ziet Sarah! Dit fijne merk voor huidverzorging wordt 50 jaar en dat vieren wij. Bij elke € 50,00 die u besteedt aan behandelingen en/of producten krijgt u een stempel. Heeft u er tien, dan mag u een keuze maken uit één van de bodyproducten van Maria Galland. Deze actie loopt tot 31/12/2012.

Environ®
Weinig tijd maar toch veel willen genieten? Kom langs voor een lunchtime-treatment. Bij aankoop van een kuur van 10 lunchtime-treatments krijgt u er één t.w.v. € 36,50 GRATIS.

Helga bestuurslid ANBOS
Bestuurslid ANBOS
Helga Wouterse is benoemd tot bestuurslid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS), dat circa 5.000 leden kent. Haar taak bestaat onder andere uit het medebepalen van het beleid van de schoonheidsbranche.

Verder richt zij zich op het organiseren van de symposia voor de diverse districten en de sectie “Instituten met Personeel”. Dit is een nieuwe stap voor Helga die erg trots en blij is dat ze zich nóg meer kan gaan inzetten voor haar geliefde branche.


Helga's Beautyshop

Maria Galland ziet Sarah!Maria Galland
Dit fijne merk voor huidverzorging wordt 50 jaar en dat vieren wij. Bij elke
€ 50,00 die u besteedt aan behandelingen en/of producten krijgt u een stempel. Heeft u er tien, dan mag u een keuze maken uit één van de bodyproducten van Maria Galland.
Deze actie loopt tot 31/12/2012.