Home

Contact

Sitemap

Links

Lifestyle | Vermoeidheid

De behandelingen van Helga Huidexpert tegen vermoeidheid zijn erop gericht de oorzaken van uw vermoeidheid te achterhalen en zoveel mogelijk op te heffen, zodat u weer in balans komt en zich uitgerust voelt.

Moe zijn we allemaal weleens. Maar meestal gaat dit vanzelf weer over. Bijvoorbeeld na een week vroeg naar bed, een vakantie of een weekend nietsdoen. Maar als het niet overgaat, kan vermoeidheid chronisch zijn of een symptoom zijn van een onderliggende ziekte. Vermoeidheid is chronisch als het langer dan zes maanden aanhoudt.

Behandelingen vermoeidheid

Bioresonantietherapie
Deze complementaire therapie van Helga Huidexpert is een diagnose- en therapiemethode in één. Het is geschikt voor de behandeling van huidziekten, overgewicht, darmproblemen, acne, schimmelinfecties, slechte weerstand en allergieën.

Met bioresonantietherapie spoort Helga klachten op en behandelt ze. Door veel invloeden van buitenaf kan ons lichaam uit balans raken, bijvoorbeeld door voeding, medicijnen en stress. Onze natuurlijke weerstand neemt af en onze immuniteit wordt aangetast. Dit kan leiden tot allergieën, darmschimmels, virussen, infecties, ziektes en huidproblemen. Maar u kunt ook vermoeidheidsproblemen krijgen.

Door de aantasting van uw weerstand ontstaan er blokkades in uw lichaam. Hierdoor krijgen allerlei processen die uw lichaam gezond en vol energie houden geen of verminderd doorgang. Met behulp van bioresonantie-apparatuur meet Helga de spanning in uw lichaam op en signaleert zij de blokkades. Deze behandelt zij zodat ze verdwijnen en uw zelfgenezend vermogen het kan overnemen. Bioresonantietherapie is pijnloos en zelfs ontspannend. Het is voor iedereen geschikt: jong en oud, man en vrouw.

Voedingssupplementen / celzouttherapie
Vitaliteit en een gezonde weerstand houden ziekten buiten de deur. Celzouten dragen hiertoe in belangrijke mate bij. Ze zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en bevorderen het genezingsproces bij ziekte. Helga Huidexpert verzorgt celzouttherapie, een natuurgeneeswijze die de stofwisseling verbetert, blokkades opheft en cellen herstelt.

Celzouten zijn lichaamseigen, enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Als er een tekort ontstaat, bijvoorbeeld door verkeerde voeding, slecht kauwen of invloeden van buitenaf, ontstaat er een overbelasting en krijgt u gezondheidsklachten. Deze zijn vaak chronisch en kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Helga analyseert of u een celzouttekort heeft en analyseert de oorzaak zodat zij u de juiste mineraalzouten kan verschaffen voor uw probleem. Een behandeling met celzouten bestaat nooit alleen uit pillen innemen, maar ook uit bewust omgaan met voeding en gedrag. U speelt zelf een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede gezondheid.

Ontzuren / ontslakken
Hedendaagse voedings- en eetgewoonten verstoren het zuurbase-evenwicht in ons lichaam. En ook stress en een ongezonde levensstijl kunnen hier debet aan zijn. Bij Helga Huidexpert kunt u ontgiften en een einde maken aan veel klachten. Als de zuurgraad in uw lichaam te hoog wordt, verzuurt u letterlijk. Teveel zuren belasten uw lichaam en kosten u veel energie. De basis wordt gelegd voor veel klachten en ziekten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichts- en spierpijnen, buikklachten, slaapproblemen, stemmingswisselingen en huidproblemen. Helga Huidexpert biedt u verschillende mogelijkheden om te ontgiften. U kunt bij Helga een gratis test op verzuring doen.

Bioresonantie