Home

Contact

Sitemap

Links

Lifestyle | Overgewicht

Overgewicht is één van de belangrijkste volksziektes van deze tijd. Helga Huidexpert kan de oorzaak van uw overgewicht analyseren, u adviseren over de juiste afvalmethode en u hierbij begeleiden.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor overgewicht. U heeft een erfelijke aanleg hiervoor, een slecht eetpatroon, kiest de verkeerde voeding of bent zwaarder geworden door medicijngebruik. Ook ziekte kan een dikmaker zijn. Hiervan is een verstoring in de mineraalhuishouding en/of de darmen veelal de oorzaak. Deze verstoring brengt vaak weer andere verstoringen met zich mee. Tekorten aan mineralen kunnen - zelfs bij mensen zonder overgewicht - ook een psychische belasting met zich meebrengen.

Veel mensen zien op tegen lijnen en hebben vaak al diverse diëten geprobeerd. Die zullen helaas blijven mislukken zolang u niet de exacte oorzaak van uw overgewicht kent. Een zwaar caloriebeperkend dieet is ook niet verstandig als u ziek bent. Uw lichaam uithongeren, maakt het probleem namelijk alleen maar groter. Helga achterhaalt de oorzaak van uw overgewicht. Naar aanleiding van haar analyse kan zij u heel gericht methodes adviseren die zijn toegesneden op de oorzaak.

Behandelingen overgewicht

Bioresonantietherapie
Deze complementaire therapie van Helga Huidexpert is een diagnose- en therapiemethode in één. Het is geschikt voor de behandeling van huidziekten, overgewicht, darmproblemen, acne, schimmelinfecties, slechte weerstand en allergieën.

Met bioresonantietherapie spoort Helga klachten op en behandelt ze. Door veel invloeden van buitenaf kan ons lichaam uit balans raken, bijvoorbeeld door voeding, medicijnen en stress. Onze natuurlijke weerstand neemt af en onze immuniteit wordt aangetast. Dit kan leiden tot allergieën, darmschimmels, virussen, infecties, ziektes en huidproblemen. Maar u kunt ook vermoeidheidsproblemen krijgen.

Door de aantasting van uw weerstand ontstaan er blokkades in uw lichaam. Hierdoor krijgen allerlei processen die uw lichaam gezond en vol energie houden geen of verminderd doorgang. Met behulp van bioresonantie-apparatuur meet Helga de spanning in uw lichaam op en signaleert zij de blokkades. Deze behandelt zij zodat ze verdwijnen en uw zelfgenezend vermogen het kan overnemen. Bioresonantietherapie is pijnloos en zelfs ontspannend. Het is voor iedereen geschikt: jong en oud, man en vrouw.

Voedingssupplementen / celzouttherapie
Vitaliteit en een gezonde weerstand houden ziekten buiten de deur. Celzouten dragen hiertoe in belangrijke mate bij. Ze zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en bevorderen het genezingsproces bij ziekte. Helga Huidexpert verzorgt celzouttherapie, een natuurgeneeswijze die de stofwisseling verbetert, blokkades opheft en cellen herstelt.

Celzouten zijn lichaamseigen, enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Als er een tekort ontstaat, bijvoorbeeld door verkeerde voeding, slecht kauwen of invloeden van buitenaf, ontstaat er een overbelasting en krijgt u gezondheidsklachten. Deze zijn vaak chronisch en kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Helga analyseert of u een celzouttekort heeft en analyseert de oorzaak zodat zij u de juiste mineraalzouten kan verschaffen voor uw probleem. Een behandeling met celzouten bestaat nooit alleen uit pillen innemen, maar ook uit bewust omgaan met voeding en gedrag. U speelt zelf een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede gezondheid.

Spierstimulatie met behulp van Studio-24
Voel u beter met een steviger lichaam. Met Helga’s spierstimulatie-apparaat Studio-24 traint u op een plezierige manier uw spieren zonder hiervoor enige krachtinspanning te hoeven doen. Door middel van een licht, pijnloos stroomstootje wordt de spier ‘gedwongen’ om te trainen. U bereikt binnen drie kwartier hetzelfde resultaat als bijvoorbeeld 345 keer een buikspieroefening. Het is ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten die moeite hebben met bepaalde oefeningen.

Bewegingsleer en coaching
Voor informatie van alle mogelijkheden inzake deze persoonlijke begeleiding kunt u contact opnemen met Helga.

Overgewicht