Home

Contact

Sitemap

Links

Lifestyle | Gezondheidscheck-up

Uw gezondheid is uw grootste goed. Een gezondheidscheck-up van Helga Huidexpert is zinvol als u last heeft (gehad) van huidproblemen, vermoeidheid, stress en/of allergie. Het geeft u ook inzicht en daarmee kunnen problemen ook voorkomen worden.

Helga voert de check-up uit met het Rayonex Analyse- en Harominerings-systeem (RAH) en informeert u uitgebreid over de resultaten. Aan de hand hiervan geeft zij u advies voor verdere behandeling.

Voorkomen is beter dan genezen. Een regelmatige gezondheidscheck-up helpt u niet alleen inzicht te verschaffen in de staat van uw gezondheid, maar kan ook problemen voorkomen omdat u met de resultaten van de test tijdig stappen kunt ondernemen.

Behandeling gezondheidscheck-up

Bioresonantietherapie
Deze complementaire therapie van Helga Huidexpert is een diagnose- en therapiemethode in één. Het is geschikt voor de behandeling van huidziekten, overgewicht, darmproblemen, acne, schimmelinfecties, slechte weerstand en allergieën.

Met bioresonantietherapie spoort Helga klachten op en behandelt ze. Door veel invloeden van buitenaf kan ons lichaam uit balans raken, bijvoorbeeld door voeding, medicijnen en stress. Onze natuurlijke weerstand neemt af en onze immuniteit wordt aangetast. Dit kan leiden tot allergieën, darmschimmels, virussen, infecties, ziektes en huidproblemen. Maar u kunt ook vermoeidheidsproblemen krijgen.

Door de aantasting van uw weerstand ontstaan er blokkades in uw lichaam. Hierdoor krijgen allerlei processen die uw lichaam gezond en vol energie houden geen of verminderd doorgang. Met behulp van bioresonantie-apparatuur meet Helga de spanning in uw lichaam op en signaleert zij de blokkades. Deze behandelt zij zodat ze verdwijnen en uw zelfgenezend vermogen het kan overnemen. Bioresonantietherapie is pijnloos en zelfs ontspannend. Het is voor iedereen geschikt: jong en oud, man en vrouw.

gezondheidscheck-up