Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Helga's werkwijze

Helga Huidexpert behandelt elke vraag en wens die u heeft op het gebied van huidverbetering serieus en start met het in kaart brengen van uw huid, levenswijze en verwachtingen. Daarna gaat u samen met Helga aan de slag voor een indrukwekkend resultaat.

Huidanalyse
Tijdens uw eerste bezoek voert Helga een huidanalyse uit met behulp van moderne apparatuur en adviseert zij u over de meest geschikte behandeling. Zij stelt een behandelplan op en bespreekt dit met u. Helga selecteert de juiste producten en doseringen. Niet alleen voor nu, maar ook (vooral) voor de toekomst, zodat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw behandelingen.

Ook uw inzet is belangrijk
Vaak komt u voor een aantal behandelingen naar Helga Huidexpert waarna u ze thuis, op aanwijzing van Helga, voortzet. Uw inzet is belangrijk. Naast huidverbeterende behandelingen speelt namelijk ook uw levenswijze een rol bij het behalen van goede resultaten.

Realistisch verwachtingspatroon
Eerlijkheid en transparantie staan voorop. Helga zal u eerlijk vertellen wat u kunt verwachten van de behandelingen zodat u een realistisch beeld van het te verwachten resultaat heeft. Na een aantal behandelingen meet zij uw huidconditie nog eens om de vooruitgang objectief te kunnen bepalen.

 

Huidverbetering