Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Grove poriënstructuur

Poriën zijn de openingen van de zweetkliertjes van onze huid. Poriën worden meer zichtbaar als ze verstopt raken met vuil, vet of bacteriën. Hierdoor raken ze bovendien ontstoken. Grove poriën hoeven uw frisse uitstraling niet in de weg te staan. Huidexpert Helga verfijnt ze, zodat uw huid gladder wordt.

Als de huid veel talg afscheidt, in geval van een vette huid, staan de poriën wijd open en kunnen ze snel verstoppen met talg. Als u ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen af in uw huid waardoor de stevigheid van de poriewandjes vermindert en vuil erin achterblijft waardoor de poriën meer zichtbaar worden. De zweetklieren in de huid vergroten ook de huid en komen door het slapper worden van de huid meer aan de oppervlakte te liggen.

Behandelingen grove poriënstructuur

Hannah-systeem
Een gave huid viert hoogtij!

Helga is uw Hannah-huidcoach. De doelstelling van een Hannah-huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en om huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah-methode, -producten en -technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat. U wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah-producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want elke huid is uniek. Het thuisgebruik van de Hannah-producten om de behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. Helga begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging moeten nemen.

De producten van Hannah pakken grove poriën structureel en effectief bij de kern aan en combineren dit bovendien met een bindweefsel-versterkende werking. Helga kan u een professioneel en passend advies geven.

Peeling
Door middel van een peeling verwijderd Helga uw dode hoorncellen volledig. Hierdoor voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die Helga daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen.

Bindweefselmassage
Dit is een stevige massage in de dieper gelegen huiddelen. Hij stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert de huidconditie.

grove poriënstructuur