Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Pigmentverstoringen

Helga Huidexpert behandelt pigmentverstoringen/pigmentvlekken. Dit probleem ontstaat als pigmentcellen uit balans raken door bijvoorbeeld hormonen, medicatie en ontstekingen. De cellen gaan hierdoor teveel pigment produceren. Helaas komen die cellen nooit meer in balans, maar Helga kan de vlekken wel behandelen zodat ze minder zichtbaar worden.

Onder pigmentvlekken vallen ouderdomsvlekjes, pigmentvlekken door zonneschade, gepigmenteerde littekens en zwangerschapsmasker. Ze ontstaan door zwangerschap, huidveroudering, acne, ontstekingen, medicijngebruik of door overmatig zonnen.

Behandelingen pigmentvertoringen

Hannah-systeem
Een gave huid viert hoogtij!

Helga is uw Hannah-huidcoach. De doelstelling van een Hannah-huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en om huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah-methode, -producten en -technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat. U wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah-producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want elke huid is uniek. Het thuisgebruik van de Hannah-producten om de behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. Helga begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging moeten nemen.

De producten van Hannah pakken pigmentvlekken structureel en effectief bij de kern aan en combineren dit bovendien met een bindweefselversterkende werking. Helga kan u een professioneel en passend advies geven.

Peeling
Door middel van een peeling verwijdert Helga uw dode hoorncellen volledig. Hierdoor voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die Helga daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid, verhoogt het vochtvasthoudend vermogen en voorkomt verstoppingen.

Deze peeling heeft tevens een positieve invloed op de celvernieuwing van de huid. Het verbetert de huidstructuur én -textuur, waardoor o.a. rimpels, fijne lijntjes, littekens, grove poriën en pigmentvlekken verminderen.

Bindweefselmassage
Een slechte doorbloeding zorgt ervoor dat pigmentvlekken kunnen ontstaan. Bindweefselmassage is een stevige massage in de dieper gelegen huiddelen. Hij stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om voedingstoffen op te nemen. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert de huidconditie.pigmentverstoringen