Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Huidveroudering

De anti-ageingbehandelingen voor hem en haar van Helga Huidexpert zijn gericht op uw individuele huidbehoeften. Huidexpert Helga werkt met het anti-ageingsysteem van Hannah, bindweefselmassages, shiatsumassages en peelings.

Behandelingen
Helga Huidexpert hanteert diverse methoden tegen huidveroudering. Met behulp van het anti-ageingsysteem van Hannah, bindweefselmassages, shiatsumassages en peelings bezorgt zij u een jongere huid met een frisse uitstraling. Hieronder leest u hier meer over.

Coaching en tips
Helga is ook uw huidcoach. Zij geeft zinvolle aanwijzingen waarmee u de effectiviteit van de producten en behandelingen versterkt. Het zichtbare resultaat zal op die manier zo optimaal mogelijk zal zijn.

Behandelingen verouderde huid / anti-ageing

Hannah-systeem
De producten van Hannah vertragen de veroudering van uw huid en geven hem een jongere uitstraling. Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hooggekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt.

Bindweefselmassage
Dit is een stevige massage in de dieper gelegen huiddelen. Hij stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert de huidconditie.

Shiatsumassage > drukpuntmassage
Bij shiatsucosmetiek behandelt Helga de oorzaken van uw huidproblemen met behulp van een drukpuntmassage op de energiebanen, waardoor de symptomen vanzelf verdwijnen. Want huidproblemen zijn de uiterlijke symptomen veroorzaakt door een disbalans aan innerlijke harmonie. Met deze massage kunt u het volgende bereiken:
- uw afweersysteem wordt versterkt
- de aanmaak van hormonen kan worden beïnvloed
- de circulatie van bloed, energie en lymfe kan worden geactiveerd of
- gekalmeerd
- de vochtbalans van uw huid kan verbeterd worden
- gif en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
- de talgproductie kan worden gereduceerd
- de emotionele reacties op de huid kunnen in goede banen worden
- geleid

De nadruk van de shiatsumassage bij huidveroudering ligt in feite op alle lichaamsprocessen die wat minder zijn gaan functioneren doordat we ouder geworden zijn. Met name de vochtbalans, de hormoon-huishouding en de werking van de mimische spieren eisen veel aandacht.

Peeling
Door middel van een peeling verwijderd Helga uw dode hoorncellen volledig. Hierdoor voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die Helga daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen. Uw huid ziet er zichtbaar jonger en frisser uit.

Voedingssupplementen / celzouttherapie
Vitaliteit en een gezonde weerstand houden ziekten buiten de deur. Celzouten dragen hiertoe in belangrijke mate bij. Ze zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en bevorderen het genezingsproces bij ziekte. Helga Huidexpert verzorgt celzouttherapie, een natuurgeneeswijze die de stofwisseling verbetert, blokkades opheft en cellen herstelt.

Celzouten zijn lichaamseigen, enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Als er een tekort ontstaat, bijvoorbeeld door verkeerde voeding, slecht kauwen of invloeden van buitenaf, ontstaat er een overbelasting en krijgt u gezondheidsklachten. Deze zijn vaak chronisch en kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Helga analyseert of u een celzouttekort heeft en analyseert de oorzaak zodat zij u de juiste mineraalzouten kan verschaffen voor uw probleem. Een behandeling met celzouten bestaat nooit alleen uit pillen innemen, maar ook uit bewust omgaan met voeding en gedrag. U speelt zelf een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede gezondheid.

Huidverbetering behandelingen