Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Slechte doorbloeding

Als uw huid slecht doorbloed is, kan hij vaal worden en een verouderde indruk maken. Door middel van diverse behandelingen zorgt Helga Huidexpert ervoor dat de doorbloeding verbetert en u weer een stralende, frisse huid krijgt.

Bij een slechte doorbloeding van de huid kan de celstofwisseling niet goed plaatsvinden. Een goede celstofwisseling is nodig om de opname van werkstoffen in de huid en een betere afvoer van afvalstoffen mogelijk te maken. Er kan celvernieuwing ontstaan en dat stimuleert de aanmaak van de collagene en elastine vezels. Elastine zorgt voor de elasticiteit en collageen voor de trekvastheid van de huid. Met verschillende behandelmethodes verbetert Helga uw huidconditie aanzienlijk.

Behandeligen slechte doorbloeding/vale huid

Hannah-systeem
Een gave huid viert hoogtij!

Helga is uw Hannah-huidcoach. De doelstelling van een Hannah-huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en om huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah-methode, -producten en -technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat. U wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah-producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want elke huid is uniek. Het thuisgebruik van de Hannah-producten om de behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. Helga begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging moeten nemen.

De producten van Hannah pakken een slechte doorbloeding structureel en effectief bij de kern aan en combineren dit bovendien met een bindweefsel-versterkende werking. Helga kan u een professioneel en passend advies geven.

Peeling
Door middel van een peeling verwijderd Helga uw dode hoorncellen volledig. Hierdoor voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die Helga daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen.

Bindweefselmassage
Dit is een stevige massage in de dieper gelegen huiddelen. Hij stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert de huidconditie.

Lymfedrainage na een cosmetische ingreep
Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het lichaam een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel heeft of problemen heeft met het afvoeren van vocht en/of afvalstoffen. Het lymfevatenstelsel zorgt ervoor dat al het overtollige wordt afgevoerd en tegelijkertijd ons immuunsysteem wordt gestimuleerd.

Na een cosmetische operatie
Lymfedrainage is een specifieke massagetechniek om deze lymfestroom te optimaliseren. Via een aangepast ritme en een specifieke richting stimuleert Helga de doorstroming. Door lymfedrainage kan de vochtophoping na een cosmetische ingreep aanzienlijk afnemen. Tegelijkertijd zorgt deze techniek voor een zeer ontspannen toestand.

slechte doorbloeding