Home

Contact

Sitemap

Links

Huidverbetering | Acne

Acne is een vervelend probleem. Het komt het meest voor in uw gezicht, op uw rug en op het decolleté. Het is de ontsteking van de huid rondom uw talgklieren. Huidexpert Helga vermindert uw klachten en voorkomt dat u littekens krijgt.

Er zijn verschillende soorten acne waarvan jeugdacne de meest voorkomende vorm is. Het is erg belangrijk dat uw huid goed schoon wordt gehouden.

Helga reinigt uw huid op een professionele manier en verwijdert meeëters en puistjes, zonder dat er littekens ontstaan. Helga stelt eerst de oorzaak van de acne vast en stelt vervolgens aan de hand van deze analyse een behandelplan op.

Behandelingen acne

Hannah-systeem
Het systeem van Hannah brengt uw huid weer in een optimale balans, hydrateert, remt ontstekingen en reduceert en balanceert de talgproductie. Helga pakt de onzuivere en acnehuid grondig en vooral bij de kern aan. Doordat de talgproductie weer in balans wordt gebracht en de verhoorning op intensieve wijze wordt gereduceerd, zal de acne sterk verminderen en de vorming van nieuwe onzuiverheden worden voorkomen.

Peeling
Door middel van een peeling verwijdert Helga uw dode hoorncellen volledig. Hierdoor voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is de huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende producten die Helga daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid, verhoogt het vochtvasthoudend vermogen en voorkomt verstoppingen.

Bindweefselmassage
Een slechte doorbloeding zorgt ervoor dat acne kan ontstaan. De celwanden zijn bijna niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bindweefselmassage is een stevige massage in de dieper gelegen huiddelen. Hij stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Een goede doorbloeding zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om voedingstoffen op te nemen. De bindweefselmassage verbetert de circulatie en optimaliseert de huidconditie.

Bioresonantie
Deze complementaire therapie van Helga Huidexpert is een diagnose- en therapiemethode in één. Het is geschikt voor de behandeling van huidziekten, overgewicht, darmproblemen, acne, schimmelinfecties, slechte weerstand en allergieën.

Met bioresonantietherapie spoort Helga klachten op en behandelt ze. Door veel invloeden van buitenaf kan ons lichaam uit balans raken, bijvoorbeeld door voeding, medicijnen en stress. Onze natuurlijke weerstand neemt af en onze immuniteit wordt aangetast. Dit kan leiden tot allergieën, darmschimmels, virussen, infecties, ziektes en huidproblemen. Maar u kunt ook vermoeidheidsproblemen krijgen.

Acne ontstaat als het lichaam meer gifstoffen bevat dan de darmen en de nieren kunnen verwijderen. Ook kan acne veroorzaakt worden door een (voedsel)allergie of een ophoping van aangemaakte hormoonstoffen. De nieren, darmen en lever kunnen overbelast raken. Stress kan de acne verergeren. Met behulp van bioresonantie kan Helga bepalen welke organen in onbalans zijn. Deze organen worden weer in balans gebracht en allergieën worden opgespoord.

Voedingssupplementen / celzouttherapie
Vitaliteit en een gezonde weerstand houden ziekten buiten de deur. Celzouten dragen hiertoe in belangrijke mate bij. Ze zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en bevorderen het genezingsproces bij ziekte. Helga Huidexpert verzorgt celzouttherapie, een natuurgeneeswijze die de stofwisseling verbetert, blokkades opheft en cellen herstelt.

Celzouten zijn lichaamseigen, enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Als er een tekort ontstaat, bijvoorbeeld door verkeerde voeding, slecht kauwen of invloeden van buitenaf, ontstaat er een overbelasting en krijgt u gezondheidsklachten. Deze zijn vaak chronisch en kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Helga analyseert of u een celzouttekort heeft en analyseert de oorzaak zodat zij u de juiste mineraalzouten kan verschaffen voor uw probleem. Een behandeling met celzouten bestaat nooit alleen uit pillen innemen, maar ook uit bewust omgaan met voeding en gedrag. U speelt zelf een belangrijke rol bij het verkrijgen van een goede gezondheid.

Allergietest
Allergieën kunnen van grote invloed zijn op uw leven. Het kan voorkomen dat u niet eens weet dat u ergens allergisch voor bent en al tijden kampt met gezondheidsproblemen. Veel gezondheidsklachten ontstaan omdat u overgevoelig bent of wordt voor bepaalde stoffen in uw eten of drinken. Dat komt meestal omdat uw darmen niet goed werken; de darmflora is verstoord. Deze verstoring kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld voeding, (sterke) drank, medicijnen, suiker, bacteriën, schimmels, chemicaliën, tandvullingen, etc. Ook kunt u allergisch zijn voor invloeden van buitenaf, zoals honden en katten, pollen, wasmiddelen, etc. Met behulp van bioresonantie test Helga Huidexpert u op allergie.

Shiatsumassage > drukpuntmassage
Bij shiatsucosmetiek behandelt Helga de oorzaken van uw huidproblemen met behulp van een drukpuntmassage op de energiebanen, waardoor de symptomen vanzelf verdwijnen. Want huidproblemen zijn de uiterlijke symptomen veroorzaakt door een disbalans aan innerlijke harmonie. Met deze massage kunt u het volgende bereiken:
- uw afweersysteem wordt versterkt
- de aanmaak van hormonen kan worden beïnvloed
- de circulatie van bloed, energie en lymfe kan worden geactiveerd of
- gekalmeerd
- de vochtbalans van uw huid kan verbeterd worden
- gif en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
- de talgproductie kan worden gereduceerd
- de emotionele reacties op de huid kunnen in goede banen worden
- geleid

Bij een vette huid en acne ligt de nadruk van de shiatsu-massage op de spijsvertering, de stofwisseling, de ophoping van gif- en afvalstoffen, de hormoonhuishouding en op de bloedcirculatie.

Lymfedrainage
Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het lichaam een overmaat aan afvalstoffen in het weefsel heeft of problemen heeft met het afvoeren van afvalstoffen. Het lymfevatenstelsel zorgt ervoor dat al het overtollige wordt afgevoerd en dat tegelijkertijd ons immuunsysteem wordt gestimuleerd. Lymfedrainage is een specifieke massagetechniek om deze lymfestroom te optimaliseren. Via een aangepast ritme en een specifieke richting stimuleert Helga de doorstroming. Door lymfedrainage kan acne aanzienlijk afnemen. Tegelijkertijd zorgt deze techniek voor een zeer ontspannen toestand, waardoor stress uit het lichaam wordt verwijderd.

acne