Home

Contact

Sitemap

Links

Coaching voor schoonheidsspecialisten

Met een zeer rijke, jarenlange ervaring is Helga van Maren een ware autoriteit in de schoonheidsbranche geworden. Naast het zelf beoefenen van haar prachtige vak, is Helga ook coach voor vakgenoten. Schoonheidsspecialisten leren van haar de kneepjes van het vak. Zij kunnen haar benaderen voor advies en een helpende hand.

De schoonheidsbranche is een branche waarin met veel passie en gevoel wordt gewerkt. Daarnaast moet er ook voldoende winst worden behaald om te kunnen voortbestaan. Vakkennis is net zo belangrijk als zakelijk inzicht. Bedrijfsblindheid kan ervoor zorgen dat de doelstellingen niet worden behaald en dat is een enorme klap voor gedreven specialisten.

Als succesvol onderneemster deelt Helga van Maren haar kennis graag met collega’s. Zij kan een bedrijf doorlichten en helpt met het bepalen van doelgroepen, het positioneren van merken en meedenken over hoe branchegenoten meer winst uit hun bedrijf kunnen halen. Zij heeft een helpdesk en verzorgt bovendien lezingen op branchebijeenkomsten en beurzen.

Daarnaast schrijft zij columns in vakbladen waarin het delen van kennis de boventoon voert.

Wilt u meer weten over Helga’s coachingsmogelijkheden of gebruik maken van haar helpdesk? Neem contact met haar op.

Helga van Maren